Ani îndelungaţi de experienţă în lucrul cu metalul ne-au învăţat cât este de importantă pentru tine asamblarea simplă şi rapidă a caselor noastre de grădină. Din acest motiv, tehnicienii Biohort GmbH au construit o soluţie eficientă, similară unui sistem modular plug-in, ce face asamblarea imediată cu ajutorul unui număr mic de şuruburi. În plus, vei primi un manual de instrucţiuni ilustrat şi uşor de înţeles cu fiecare produs livrat. 

Toate căsuţele de grădină de înaltă calitate şi accesoriile noastre sunt livrate în 3 săptămâni direct la tine. Cu o rată de satisfacţie a clienţilor de 100%, în rarele cazuri în care apare vreo nemulţumire din partea ta, aceasta va fi soluţionată direct şi rapid. Peste 200 000 clienţi mulţumiţi de produsele noastre, fie ele case de grădină la cheie, fie accesorii metalice, garantează calitatea oferită. 

De ce să alegi o casă de grădină metalică, nu o casă de grădină din lemn?

Ştiai că o casă de grădină metalică aduce mult mai multe beneficii decât una din lemn? Iată şi de ce:

Case de grădină din lemn

  • Vopsirea lemnului este foarte costisitoare, atât financiar, cât şi temporal. 
  • În zonele umede, lemnul afectat poate începe să putrezească după câţiva ani. 
  • Lemnul se dilată şi se contractă. Rezultatele sunt uşi blocate, crăpături şi fisuri în lemn. 
  • Suprafeţele din lemn vopsit sau lăcuit trebuie recondiţionate în mod repetat. Lemnul netratat devine rapid inestetic. 
  • Lemnul arde uşor. Din acest motiv este interzisă folosirea caselor de grădină din lemn în campinguri.

Case de grădină metalice

  • Îţi poţi folosi timpul liber şi resursele financiare aşa cum doreşti. 
  • Datorită plăcilor din oţel, durabilitatea este asigurată în timp.
  • Oţelul de cea mai înaltă calitate utilizat nu este afectat de razele soarelui sau de ploi.
  • Culoarea stratului superior plăcilor de oţel din poliamidă îşi menţine aspectul vizual deosebit şi poate fi curăţat cu uşurinţă.
  • Plăcile din oţel galvanizat la cald şi acoperite cu email de poliamidă sunt ignifuge conform EN 13501 - 1 (Clasa "A1").

 

Concluzie: lemnul este un material potrivit pentru utilizare în numeroase locuri (ex. la interior). Însă, pentru casele de grădină destinate exteriorului, oţelul mult mai rezistent este cu siguranţă cea mai bună alegere.

Calitatea Top Storage

Calitatea plăcilor din oţel

Toate produsele metalice sunt realizate din plăci de oţel galvanizat la cald şi sunt acoperite cu un strat de zinc între 150 g/m² şi 275 g/m². Mai mult decât atât, toţi pereţii laterali şi toate panourile pentru acoperiş sunt protejate la interior şi la exterior de un strat de poliamidă, cu o grosime minimă între 10 şi 25 µm.

Plăcile din oţel pentru casele de grădină sunt confecţionate de Voestalpine Group Steel Division Linz, Austria, un producător internaţional de renume în industria oţelăriei de înaltă calitate. Numeroşi producători de automobile, cum ar fi producătorii germani de top: BMW, Audi sau Mercedes, se bazează pe calitatea extraordinară a oţelului produs de Voestalpine Group Steel Division din Austria, pentru construcţia caroseriilor auto.

Securitate. Fiabilitate. Stabilitate.

Mecanism cu încuietoare cilindrică. Mecanismul de închidere în 2 sau 3 trepte previne accesul intruşilor. Produsele noastre sunt construite conform celor mai înalte standarde de prelucrare din Austria. 

Stabilitate. Casele noastre de grădină sunt realizate din plăci de oţel cu o grosime dublă în comparaţie cu materialele ieftine utilizate de alţi producători. Acesta este mijlocul prin care garantăm stabilitatea (casele de grădină rezistă la zăpezi de 150 kg/m²). Materialele mai costisitoare, profilele de aluminiu şi folosirea şuruburilor din oţel inoxidabil contribuie de asemenea la durabilitatea produsului. 

Rezistenţă la intemperii. Dezvoltarea unui produs rezistent la vânt de până la 150 km/h a fost testată în laboratoarele specializate de la institutul independent de cercetare Rail Tec Arsenal din Viena, Austria. A fost demonstrat astfel faptul că produsele noastre de grădină sunt cele mai rezistente. 

12 puncte din 12. Casele de grădină rezistă la cel mai înalt nivel pe scara Beaufort, 12 din 12, ceea ce înseamnă o viteză a vântului de 150 km/h. Aşadar, chiar şi în cazul unui uragan, nu ai motive de îngrijorare în legătură cu o casă de grădină perfect ancorată.

Ignifug. Plăcile din oţel galvanizat la cald acoperite cu email de poliamidă sunt ignifuge, conform cu EN 13501-1 (Clasa "A1"). Acest lucru conferă siguranţă maximă şi permite folosirea în locurile cu risc de incendiu, precum campinguri sau parcări subterane.

Culorile caselor de grădină

Culoare Număr RAL Produse

Alb

Nicio culoare RAL similară.

HighLine, HighBoard, LoungeBox, LeisureTime Box.
Argintiu metalizat Similar cu RAL 9006. HighLine, AvantGarde, Europa, CasaNova, StoreMax, Equipment Locker, WoodStock, HighBoard, LoungeBox, LeisureTime Box.
Gri quartz Similar cu RAL 7039. Europa, StoreMax.
Gri închis metalizat Nicio culoare RAL similară. HighLine, AvantGarde, Europa, CasaNova, StoreMax, Equipment Locker, WoodStock, HighBoard, LoungeBox, LeisureTime Box.

Verde

Similar cu RAL 6005.

AvantGarde, Europa, Equipment Locker, LeisureTime Box.

Gri-alb

Similar cu RAL 6005.

AvantGarde, Europa, Equipment Locker, LeisureTime Box.

Culorile produselor afişate pe site pot diferi.

x

Top-storage.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >