Case de gradina metalice

Biohort GmbH - soluţii ingenioase la standarde europene

În inima unui peisaj idilic din Neufelden, Austria, fabrica Biohort GmbH este locul în care mai bine de 205 angajaţi se dedică planificării şi construirii de soluţii ingenioase pentru depozitare. Materialele brute de cea mai înaltă calitate, atenţia la detaliu şi personalul calificat garantează superioritatea produselor create de Biohort GmbH.

Biohort GmbH construieşte exclusiv din plăci filmate cu poliamidă din oţel galvanizat la cald, aduse din Europa de Vest, pentru a asigura durabilitatea în timp şi rezistenţa la intemperii a produselor. Materialele de înaltă calitate reprezintă şi garanţia oferită pentru fiecare produs finit de 20 ani.

Top Storage - primul si singurul distribuitor în România pentru case de grădină metalice

Top Storage s-a înfiinţat în iunie 2015, în Timişoara, şi este primul si singurul  distribuitor în România al produselor Biohort, realizate în Austria. Împreună aducem pe piaţa din România o inovaţie în mobilierul pentru grădină şi curţi interioare: casele de grădină metalice.

Soluţiile de depozitare sunt construite rapid şi eficient, din materiale durabile,
de ultimă generaţie pentru a răspunde nevoilor clienţilor în totalitate.

Beneficiile caselor de grădină Top Storage

Calitate superioară

Toate casele de grădină şi accesoriile noastre sunt realizate din plăci de oţel deosebit de rezistente, pentru a asigura o utilizare de lungă durată şi rezistenţa la intemperii.

Pentru prima data în România

Top Storage aduce pentru prima dată în Timişoara case de grădină metalice, fabricate în Austria de Biohort GmbH, după cele mai moderne standarde de calitate.

Soluţii moderne

Casele de grădină ecologice sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul, dar durabile şi rezistente, pentru a răspunde perfect tuturor necesităţilor.

Servicii complete

Livrarea produselor în cel mai scurt timp, alături de o garanţie extinsă pentru 20 ani, asamblarea şi mentenanţa fac parte din pachetul oferit de Top Storage.

Vezi toate produsele noastre

x

Top-storage.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >