Beneficiază de serviciile noastre complete de relaţii cu clienţii, service şi mentenanţă

Relaţiile cu clienţii sunt o prioritate pentru noi. Din acest motiv, am pregătit pentru tine un sistem de service specializat, gata să răspundă tuturor întrebărilor tale, dar şi tuturor cerinţelor ce ar putea apărea în legătură cu produsele noastre. Dacă ai nelămuriri în legătură cu produsele şi serviciile Top Storage, accesează secţiunea de Întrebări frecvente sau contactează-ne.

Service asamblare

Service asamblare

Un serviciu special oferit de Top Storage este service-ul dedicat asamblării caselor de grădină şi al accesoriilor noastre. 

Astfel, pe lângă instrucţiunile complete de montare şi asamblare, poţi primi ajutorul unei echipe specializate şi te vei bucura de noua ta casă de grădină în cel mai scurt timp.

Sfaturi de la specialişti

Sfaturi de la specialisti

Ai întrebări şi nu ai găsit informaţiile de care aveai nevoie pe site-ul nostru? Contactează-ne şi îţi vom răspunde imediat.

Specialiştii în case de grădină de la Top Storage sunt pregătiţi să te ajute cu orice informaţie despre produsele şi serviciile noastre, de la montare la accesorii şi nu numai.

Livrare gratuită

Livrare gratuita

Parte din serviciile noastre este şi livrarea gratuită în termen de 3 săptămâni de la comandă a produselor standard aflate în stoc.

Avem nevoie doar de detaliile exacte pentru livrare şi un număr de telefon la care te putem contacta şi îţi aducem noua ta casă de grădină direct în locul în care doreşti să o montezi.

Descoperă produsele noastre şi contactează-ne >

x

Top-storage.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >